Диаверум обезбедува бубрежна нега која го подобрува животот на пациентите со хронична бубрежна болест низ целиот свет, бидејќи секој заслужува исполнет живот.
види ги сите услуги

Најнови вести

d.HOLIDAY
Прочитај повеќе
Превенција Северна Македонија
Превенција на хронична бубрежна болест кај лица со дијабет - Куманово
Образование Северна Македонија
Соработка со Средно Медицинско училиште Куманово
Дигитализација
Диаверум откритие – Вештачка интелегенција за превенција од тромбоза на васкуларните пристапи
Спротивставување на Ковид-19 преку вакцинација

Нашите услуги

Хемодијализа (ХД): процес
Со хемодијализата се отстрануваат отровните супстанции што се акумулирале во вашата крв како резултат на бубрежното оштетување
d.HOLIDAY
Овозможување пациентите да живеат исполнет живот
Глобален давател на услуги
Диаверум: бубрежна нега ширум светот